Välittävä tilitoimisto

Tilitoimistomme palveluihin kuuluu perinteinen yrityksen taloushallinto, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätös ja kehittämisen erilaiset täsmäratkaisut. Voit antaa hoidettavaksemme perinteiset rutiinitehtävät tai kaikki yrityksesi talouteen liittyvät tehtävät. Perinteisten tilitoimistopalveluiden lisäksi tarjoamme myös liiketoiminnan kehittämiseen palvelukokonaisuuksia.

Yrityksen tavoitteena on ollut alusta saakka olla omalla toimialallaan edelläkävijä, joka pysyy asiakkaan kumppanina muutoksessa. Palvelulupauksemme kiteytyy palvelupolkuun, jossa huolehdimme asiakkaastamme kokonaisvaltaisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

 

 

Olemme Procountor tilitoimisto

Procountor monipuoliset taloushallinnon ohjelmistot tarjoavat yritykselle mahdollisuuden täysin sähköiseen taloushallintoon. Yhteistyö Procountorin kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen ja asiakaskohtaisen palvelun. 

Etsimme parhaan tavan yhdessä asiakkaan kanssa hoitaa taloushallinto mahdollisimman taloudellisesti ja sopivimmalla tavalla. Seuraamme alan kehitystä ja otamme käyttöön uusia järjestelmiä, joista asiakas voi hyötyä.

Sähköisillä palveluilla ylläpidät itsesi kartalla yrityksesi toiminnasta, jolloin yritystoiminnastasi tulee virtaviivaista ja kantavaa. 

 

 

 

Neuvonantajapalvelut

Neuvonantajapalvelumme tarjoaa erilaisia kehittämisratkaisuja tai tuo apua liiketoiminnassa ilmenneisiin ongelmiin.

Taloushallinnon Ratkaisutoimisto tarjoaa laajan valikoiman myös yksittäisiä palveluita yrityksesi tarpeisiin.

 

 

 

missio

Toimintamme missio, perustehtävä, on tuottaa taloushallinnon ratkaisuja. 

Tuotamme asiakkaillemme, toiminnan koosta tai toimialasta riippumatta, tarkoituksenmukaisia ratkaisuja taloushallintoon ja liiketoimintaan. Kullekin yrittäjälle, yritykselle, organisaatiolle ja järjestölle rakennetaan oma ratkaisunsa. Alkukartoituksen avulla voimme tarjota soveltuvimman ratkaisun, ja kuljemme aktiivisesti asiakkaidemme rinnalla.

 

 

 

Visio

Visiomme on olla pysyvä kumppani muutoksessa. 

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellisesta menestyksestä ja teemme toiminnassamme kaikkemme sen tukemiseksi. Olemme kumppanina muutoksen ennakoinnissa, ja toiminnan suunnittelussa siten, että muutokset voisivat jopa mahdollistaa uutta. Kun toimintaa tarkastellaan kokonaisuutena, voimme olla asiakkaillemme kumppani, joka omalla osaamisellaan tarjoaa selkeää lisäarvoa.