Soita meille — 050 434 2773

Kuvassa on etualalla auki punainen muistio, jonka takana on naisen kädet. Vierellä on kannettava tietokone.

Palvelumme yrityksille

Tilitoimistomme palveluihin kuuluu sekä kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset ja palkanlaskenta. Tilitoimistopalveluihimme kuuluu myös mm. myyntilaskutus, ostolaskujen käsittely, matkalaskutus sekä kululaskutus. Konsultoimme ja neuvomme myös yritysasiakkaita mm. yhtiömuodon muutoksissa tai yrityksen perustamiseen liittyvissä asioissa.

Laadimme yhdessä yrityksellesi toimintamallin, joka sopii parhaiten yrityksesi taloushallintoon. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme yritysasiakkaitamme tarvittaessa myös perinteisesti paperisena tilitoimistona. Mukautamme palvelumme yritysmuodosta ja toimialastanne riippumatta.

Varmistamme palvelumme tehokkuuden nimeämällä yrityksellenne oman yhteyshenkilön jonka työhön kuuluu yritystoimintasi tunteminen. Näin voimme palvella teitä tehokkaimmin.

Kuvassa on Mika Sirkiä, joka kääntää muistiota. Taustalla hyllykkö. jossa on muistioita.

Palvelemme sinua
nyt kahdella paikkakunnalla

Yrityksellämme on kaksi tilitoimiston toimipistettä, jotka ovat saaneet alkunsa Sauvon Tilikeskus Oy:n sekä PP-Tilit Ky:n fuusiossa. Molemmat toimistomme ovat avoinna ma - pe klo 9-15, mutta sopimuksesta otamme asiakkaitamme vastaan myös muinakin aikoina. Ota yhteyttä!

Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

 050 4342413

 toimisto@oikia.fi

 AVOINNA ma-pe 9–15

Ota meihin yhteyttä! Aloitetaan yhteistyö jo tänään

  


Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

Yhteystiedot

 toimisto@oikia.fi

 050 4342773

Tietosuojaseloste

 

Verkkosivut - Opiferum Oy