Soita meille — 050 434 2773

Kuvassa on kädet, joista oikea käsi kirjoittaa muistiinpanoja paperille.

Palvelumme yksityisille

Tilitoimistostamme saa palvelut myös yksityishenkilön taloushallintoon. Hoidamme jatkuvana palveluna tai tilaustyönä mm. yksityishenkilön verosuunnittelun, veroilmoitusten laatimisen sekä verotuspäätösten tarkastamisen.

Tilitoimistomme kautta saatte myös neuvoa ja ammattitaitoista apua esimerkiksi hoitamaan lahja- tai perintöverotusasioita. Laadimme yhdessä sinulle kirjanpitomallin, joka sopii parhaiten tilanteeseesi. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa myös perinteisesti paperisena tilitoimistona.

Mukautamme palvelumme toivomustenne mukaisesti ja toteutamme myös yksittäisiä toimeksiantoja. Ole rohkeasti yhteydessä, ulkoistamalla hankalat yksityistalouden taloushallinnon asiat, vältät ikävät seuraamukset ja saat aikaa keskittyä muiden asioiden hoitamiseen elämäntilanteestasi riippuen.

Kuvassa: Jaakko Suominen on toimistopöydän äärellä ja vilkuttaa oikealle päin.

Palvelemme sinua
nyt kahdella paikkakunnalla

Yrityksellämme on kaksi tilitoimiston toimipistettä, jotka ovat saaneet alkunsa Sauvon Tilikeskus Oy:n sekä PP-Tilit Ky:n fuusiossa. Molemmat toimistomme ovat avoinna ma - pe klo 9-15, mutta sopimuksesta otamme asiakkaitamme vastaan myös muinakin aikoina. Ota yhteyttä!

Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

 050 4342413

 toimisto@oikia.fi

 AVOINNA ma-pe 9–15

Ota meihin yhteyttä! Aloitetaan yhteistyö jo tänään

  


Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

Yhteystiedot

 toimisto@oikia.fi

 050 4342773

Tietosuojaseloste

 

Verkkosivut - Opiferum Oy