Soita meille — 050 434 2773

Palvelumme yhdistyksille

Tilitoimistomme palvelee taloushallinnon asioissa myös yhdistyksiä. Olipa yhdistyksenne suuri tai pieni, kirjanpidon ja tilinpäätöksen teossa tulee olla tarkka. Ulkoistamalla yhdistyksen taloushallinto, säästyy toimijoilta aikaa muuhun yhdistyksen toimintaan ja tilitoimistomme vastaa kirjanpidon oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta.

Räätälöimme palvelumme jokaisen yhdistyksen tarpeisiin. Voimme tarvittaessa hoitaa kirjanpidon, tilinpäätöksen, veroilmoitukset sekä myös maksuliikenteen ja saatavian hallinnan. Mikäli yhdistyksellänne on satunnaisia työntekijöitä, tilitoimistomme hoitaa myös palkanlaskennan sekä huolehtii tarvittavista säännösten hallinnoinnista. Voimme myös toimia itse taloushallintonsa hoitavalle yhdistykselle lakisääteisenä tilintarkastajana.

Laadimme yhdessä yhdistyksellenne toivomanne palvelupaketin, joka sopii parhaiten toimintanne laajuuteen. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme asiakkaitamme tarvittaessa myös perinteisesti paperisena tilitoimistona.

Varmistamme palvelumme tehokkuuden nimeämällä teille oman yhteyshenkilön, jolloin voimme palvella teitä tehokkaimmin.

Kuvassa Sannan Niemi puhuu puhelimeen ja hymyilee.

Palvelemme sinua
nyt kahdella paikkakunnalla

Yrityksellämme on kaksi tilitoimiston toimipistettä, jotka ovat saaneet alkunsa Sauvon Tilikeskus Oy:n sekä PP-Tilit Ky:n fuusiossa. Molemmat toimistomme ovat avoinna ma - pe klo 9-15, mutta sopimuksesta otamme asiakkaitamme vastaan myös muinakin aikoina. Ota yhteyttä!

Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

 050 4342413

 toimisto@oikia.fi

 AVOINNA ma-pe 9–15

Ota meihin yhteyttä! Aloitetaan yhteistyö jo tänään

  

  


Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

Yhteystiedot

 toimisto@oikia.fi

 050 4342773

Tietosuojaseloste

 

Verkkosivut - Opiferum Oy