Soita meille — 050 434 2773

Kuvassa on kädet. Oikeassa kädessä on kynä, jolla kirjoitetaan muistiinpanoja. Käsien vieressä on tietokoneen näppäimistö.

Palvelumme maatalouksille

Palvelemme maa- ja metsätalousyrityksiä vankalla ammattitaidolla. Tilitoimistomme palveluihin kuuluu sekä kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitukset ja tarvittaessa palkanlaskenta. Tilitoimistopalveluihimme kuuluu myös mm. liitännäiselinkeinot, tukihakemukset, myyntilaskutus sekä esimerkiksi ostolaskujen käsittely. Haluamme helpottaa maatilayrityksen toimintaa ja ajankäyttöä tarjoamalla räätälöidyt kirjanpitopalvelut.

Laadimme yhdessä yrityksellesi kirjanpitomallin, joka sopii parhaiten toimintanne taloushallintoon. Emme ole vain sähköinen tilitoimisto vaan palvelemme yritysasiakkaitamme tarvittaessa myös perinteisesti paperisena tilitoimistona. Mukautamme palvelumme toivomustenne mukaisesti.

Varmistamme palvelumme tehokkuuden nimeämällä teille oman yhteyshenkilön, jonka työhön kuuluu toimintasi tarkka tunteminen. Näin voimme palvella teitä tehokkaimmin.

Kuvassa: Pirkko Villman istuu toimiston pöydän äärellä ja kääntää muistion sivua.

Palvelemme sinua
nyt kahdella paikkakunnalla

Yrityksellämme on kaksi tilitoimiston toimipistettä, jotka ovat saaneet alkunsa Sauvon Tilikeskus Oy:n sekä PP-Tilit Ky:n fuusiossa. Molemmat toimistomme ovat avoinna ma - pe klo 9-15, mutta sopimuksesta otamme asiakkaitamme vastaan myös muinakin aikoina. Ota yhteyttä!

Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

 050 4342413

 toimisto@oikia.fi

 AVOINNA ma-pe 9–15

Ota meihin yhteyttä! Aloitetaan yhteistyö jo tänään

  


Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

Yhteystiedot

 toimisto@oikia.fi

 050 4342773

Tietosuojaseloste

 

Verkkosivut - Opiferum Oy