Soita meille — 050 434 2773

Kuvassa on tietokoneen äärellä Sirja Himberg.

Arvot

MISSIO - tuotamme taloushallinnon ratkaisuja

Tuotamme asiakkaillemme ratkaisuja taloushallintoon ja liiketoimintaan.Kullekin yrittäjälle on oma ratkaisunsa. Valmista mallia ei ole vaan jokaiselle pitää löytää luonteva ja järkevä tapa hoitaa taloushallinto niin, että siitä saadaan paras mahdollinen hyöty liiketoimintaan. Me osaamme auttaa tässä valinnassa. Ratkaisu voi olla esimerkiksi sopivimman taloushallinnon ohjelman valinta tai yritysmuodon valinta.

VISIO - Olemme pysyvä kumppani muutoksessa

Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme liiketoiminnan taloudellisesta menestyksestä ja teemme toiminnassamme kaikkemme sen tukemiseksi. Yritystä ja yrittäjää tarkastellaan kokonaisuutena, jonka toiminnasta ja sen vaikutuksista pidämme huolta. Pyrimme olemaan kumppani, joka omalla osaamisellaan pystyy tarjoamaan lisäarvoa asiakkaalle. Muutokset ovat osa maailmaa ja niitä vastaan ei voi taistella, niihin on sopeuduttava. Omalta osaltamme huolehdimme muutoksiin liittyvistä asioista ja pohdimme niitä yhdessä yrittäjien kanssa. GDPR, tekoäly, digitalisaatio, some, Katre… ja mitä niitä onkaan, ei hätää, me autamme ja meillä on verkostot, joista saadaan erilaista asiantuntija-apua tarvittaessa.

ARVOT - Kaikessa toiminnassa otamme huomioon arvomme:

Hymy, yhtenä arvona, kertoo, että panostamme ystävälliseen, kiireettömään läsnäoloon silloin, kun tapaamme.  Meille voi aina poiketa, kun ovi on auki. Mutta varaamalla ajan varmistat, että pystymme palvelemaan sillä hetkellä juuri Sinua.


Kuvassa: Riikka Laakio kirjoittaa tietokoneen äärellä muistiinpanoja paperille.

Palvelemme sinua
nyt kahdella paikkakunnalla

Yrityksellämme on kaksi tilitoimiston toimipistettä, jotka ovat saaneet alkunsa Sauvon Tilikeskus Oy:n sekä PP-Tilit Ky:n fuusiossa. Molemmat toimistomme ovat avoinna ma - pe klo 9-15, mutta sopimuksesta otamme asiakkaitamme vastaan myös muinakin aikoina. Ota yhteyttä!

Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

 050 4342413

 toimisto@oikia.fi

 AVOINNA ma-pe 9–15

Ota meihin yhteyttä! Aloitetaan yhteistyö jo tänään

  


Sauvo

 Viljontie 1, 21570 Sauvo

Perniö

 Haarlantie 4, 25500 Perniö

Yhteystiedot

 toimisto@oikia.fi

 050 4342773

Tietosuojaseloste

 

Verkkosivut - Opiferum Oy